Reprezentant HAUCK in Romania
TRANSPORT GRATUIT *pentru comenzi de la 300lei
LIVRARE RAPIDA in 24h-48h
BANII INAPOI RAPID

Poarta Siguranta - Autoclose'n Stop White - 75 - 80 cm

  • 276,00 Lei

0 opinii Spune-ti opinia

  • Producator: Hauck
  • Cod produs: 597255
  • Disponibilitate: livrabil in 2 saptamani
Cost transport 20 lei

Aceasta usa cu sistem de auto-inchidere este solutia perfecta pentru a limita accesul micutului dvs. Datorita dispozitivului magnetic de fixare brevetat si a indicatorului cu doua faze, veti fi mereu in siguranta.

Aceasta poarta are un sistem de auto-inchidere. Este solutia ideala petru a proteja copiii de spatii periculoase, de indata ce porneste in explorarea mediului. Fixarea magnetica patentata blocheaza automat usa in orice unghi de deschidere. Indicatorul cu doua faze garanteaza o securitate vizuala suplimentara. Cand este rosu, usa este deschisa; in cazulin care indicatorul este verde, poarta este inchisa in siguranta.

Poarta de siguranta poate fi instalata la orice usa sau scara cu o latime de 75 – 80 cm. Asamblarea este rapida si usoara. Poarta de siguranta este fixata cu suruburi de reglare. Nu necesita folosirea burghiului sau folosirea de unelte suplimentare.

Poarta metalica este usor de deschis cu o mana. Se inchide automat si se blocheaza in siguranta dupa aceea. Aceasta garanteaza in orice moment ca atat copilul dumneavoastra, cat și animalele de companie, stau in zona inchisa.

Poarta de siguranta  Autoclose'n Stop este certificata TÜV si ofera o siguranta optima.

Functii speciale: Cu extensii disponibile separat, poarta poate fi extinsa individual si utilizata ca poarta pentru scari. Aveti o balustrada cu bare rotunde? Puteti atasa poarta de siguranta cu extensiile de 9 si 21 cm cu sistemul de prindere Y – Spindle disponibil separat.

Deschiderea dimensiunilor cu extensii:

cu extensie de: 9 cm = latimi de deschidere de la 84 pana la 90 cm

cu extensii de 9 cm + 9 cm = latimi de deschidere de la 93 pana la 99 cm

cu extensie de 21 cm = latimi de deschidere de la 96 pana la 102 cm

cu extensii de 21 cm + 21 cm = latimi de deschidere de la 117 pana la 123 cm

cu extensii de: 9 cm + 21 cm = latimi de deschidere de la 105 pana la 111 cm

Coduri extensii compatibile: 596937 - extensie 9 cm White, 596920 - extensie 21 cm White

Va rugam sa retineti:

Acest produs este o poarta pentru usa/poarta pentru scara autoreglabila, adica inclinarea partii laterale este normal in faza demontata iar prin strangerea suruburilor de fixare din cadru si prin tensionarea la locul de asamblare, se va ajunge la o pozitie sigura si o fixare paralela a partilor laterale in zona mecanismului de inchidere.Atribute
Dimensiuni ambalaj 74,5 x 5,5 x 78,5 cm
Dimensiuni produs 75 x 4 x 77 cm
Greutate produs 3,90 kg

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie