Reprezentant HAUCK in Romania
TRANSPORT GRATUIT *pentru comenzi de la 300lei
LIVRARE RAPIDA in 24h-48h
BANII INAPOI RAPID

Patuț Pliabil Dream'n Play Minnie Sweetheart

  • 389,00 Lei

0 opinii Spune-ti opinia

  • Producator: Hauck
  • Cod produs: 601365
  • Disponibilitate: livrabil in 2 saptamani
  • Continut pachet: 1x husa pentru transport; 1x saltea basic 5mm
Transport Gratuit!

Pat voiaj, pat secundar, tarc pentru joaca sau odihna

Asamblare si pliere usoara

Pliere la dimensiuni mici

Disponibil separat: saltea suplimentara si asternut

Confort optim de la nastere

Acest pătuţ practic Dream N Play poate fi utilizat în multe feluri, transformându-l în soluţia perfectă pentru excursii, la bunici sau chiar pentru acasa. Pliat compact, acest pat de voiaj poate fi transportat oriunde.

Somn sigur şi joc. În acest pat, comoara dvs. va dormi la fel de bine în excursie ca şi acasă - chiar de la naştere. Ferestrele mari de vizualizare fabricate din plasă garantează o circulaţie optimă a aerului şi oferă micuţului dvs. posibilitatea de a vă vedea în orice moment. În plus, suprafaţa mare de 120 x 60 cm face din patul Dream N Play şi un loc de joacă perfect. Raza dvs. de soare se va simţi în largul sau în timp ce dvs. vă odihniţi.

Transport uşor. Acest pătuţ de voiaj se poate asambla şi plia din câteva mişcări. Puteţi să îl depozitaţi în orice colţ sau să-l transportaţi în geanta practică de transport.

Geanta de transport şi salteau de baza pliabilă sunt deja incluse în set. Pentru cel mai bun confort, vă recomandăm salteaua din spumă Sleeper disponibil separat şi cearşaful Bed Me. Ambele în dimensiunea de 120 x 60 cm.

Sugestia noastră pentru o asamblare uşoară! Puneţi patul pliat pe picioarele sale şi îndepărtaţi puţin picioarele patului. Mai întâi deschideţi părţile laterale scurte şi apoi cele lungi până când se fixează toate lateralele corect. Abia apoi împingeţi mijlocul în jos până când ajunge la o poziţie plană şi stabilă. Când dezasamblaţi patul, faceţi invers. Mai întâi ridicaţi mijlocul podelei şi abia apoi dezasamblaţi părţile laterale scurte şi pe urmă cele lungi.

Atribute
Dimensiuni asamblat 127,5 x 69 x 76 cm
Dimensiuni pliat 22 x 21 x 76 cm
Greutate 7,50 kg
Potrivit de la 0 luni pana la 15 kg

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie