Reprezentant HAUCK in Romania
TRANSPORT GRATUIT *pentru comenzi de la 300lei
LIVRARE RAPIDA in 24h-48h
BANII INAPOI RAPID

Despre noi

Firma SC T ZUL IMPEX SRL este importator oficial în România a produselor de copii marca Hauck, Icoo, Hauck Toys și Easy-Baby. Pentru mărcile importate de către noi oferim service în garanție și post garanție, garanția pentru articolele comercializate de noi fiind 2 ani.
Produsele noastre pot fi achiziționate atât online, prin intermediul site-ului magazinpentrucopii.ro sau prin intermediul site-urilor partenere, stocul fiind actualizat zilnic; cât și de la magazinul nostru din Cluj Napoca, de pe str. Octavian Goga nr. 32.

Program magazin:

L-V: 09-17

S: pe baza de programare 

D: inchis

In zilele legale de sarbatoare este inchis magazinul.

Produsele Hauck

cuprind cărucioarele pentru copii (simple, sport, pt. gemeni, seturi, etc.), scaune de servit masa, pătuțuri de copii, leagăne copii, marsupii, accesorii cărucioare, fotolii pentru alăptat, etc.

Gama Hauck Toys

cuprinde carturi pentru copii, biciclete fără pedale și diferite jucării pentru fetițe care sunt miniatura cărucioarelor, pătuțurilor de voiaj, etc din categoria Hauck și Icoo.

Gama Icoo

reprezintă produsele deluxe pentru copii de la Hauck. Aceste cărucioare sunt robuste, materialele folosite sunt de calitate înaltă, cadrul din inox, toate cărucioarele sunt dotate cu ceva special, inedit în domeniu, de ex. boxe pentru MP3 player, leduri la roțile din spate, etc.