Reprezentant HAUCK in Romania
TRANSPORT GRATUIT
RETUR GRATUIT SI SIMPLU in 30 zile
LIVRARE RAPIDA in 24h
BANII INAPOI RAPID

Despre noi

Firma SC T ZUL IMPEX SRL este importator oficial in Romania a produselor de copii marca Hauck, Icoo, Hauck Toys si Easy-Baby. Pentru marcile importate de catre noi oferim service in garantie si post garantie, garantia pentru articolele comercializate de noi fiind 2 ani.
Avem un depozit in Cluj Napoca cu un stoc consistent permanent. Clientii nostri sunt atat magazinele online din Romania care vand produsele noastre, putand vizualiza continuu stocul nostru cat si magazinele fizice. Stocul existent la depozitul din Cluj este actualizat zilnic pe website-ul nostru www.magazinpentrucopii.ro
Produsele Hauck cuprind carucioarele de copii (simple, sport, pt. gemeni, seturi, etc.), scaune de servit masa, patuturi de copii, leagane copii, marsupii, accesorii carucioare, fotolii pentru alaptat, etc. 
Gama Hauck Toys cuprinde carturi pentru copii, triciclete, triciclete fara pedale, biciclete fara pedale si diferite jucarii pentru fetite care sunt miniatura carucioarelor, patuturilor de voiaj, etc din categoria Hauck si Icoo.
Icoo este gama deluxe de la Hauck, carucioarele sunt robuste, materialele folosite sunt de calitate inalta, cadrul din inox, toate carucioarele sunt dotate cu ceva special, inedit in domeniu, de ex. boxe pentru MP3 player, leduri la rotile din spate.