Reprezentant HAUCK in Romania
TRANSPORT GRATUIT *pentru comenzi de la 300lei
LIVRARE RAPIDA in 24h-48h
BANII INAPOI RAPID

Cărucior Mars Lunar Stone

  • 1.579,00 Lei

0 opinii Spune-ti opinia

  • Producator: Hauck
  • Cod produs: 165027
  • Disponibilitate: livrabil in 2 saptamani
Transport Gratuit!

Acest cărucior uşor poate fi încărcat până la 25 kg şi oferă confort optim în orice călătorie cu familia. Parte din seria iPro, acest cărucior poate fi combinat cu landoul, precum şi cu scaunele auto tip scoică compatibile cu Isofix, iPro Baby (i-Size) şi Comfort Fix (ADAC: BUN) - fără nici un adaptor. Căruciorul are roţi rezistente la străpungere şi o unitate de şezut reversibilă cu poziţie pentru somn. În plus, dimensiunea sa compactă de pliere face posibilă transportarea în orice portbagaj.

Unitatea sport uşoaraă este căptusită fin şi poate fi montat în ambele direcţii. Suprafaţa mare de şedere oferă spaţiu suficient în zona capului şi la picioare chiar şi pentru copii mai mari. Spătarul poate fi reglat în poziţia orizontală cu o singură mână, iar suportul pentru picioare este, de asemenea reglabil, făcând Mars potrivit chiar şi pentru nou-născuţi. Copertina mare pentru soare cu extensie suplimentară este rezistentă la razele UV şi poate fi trasă mult inainte. Prin fereastra copertinei, părinţii îşi pot vedea bebeluşul tot timpul. Învelitoarea pentru picioruşe inclusă îl protejează pe micuţ de frig, în timp ce centura de prindere in 5 puncte şi bara din faţă va ajuta să menţineţi copilul în siguranţă.

Datorită cadrului uşor din aluminiu, a roţilor din faţă pivotante şi blocabile, precum şi a suspensiei, Mars este deosebit de uşor de împins. Frâna de parcare care acţionează pe ambele părţi oferă siguranţă la fiecare oprire. Iar când este momentul să transportaţi acest cărucior excelent, puteţi să-l pliaţi pur şi simplu la o dimensiune compactă cu unitatea de şezut pe el. Insoţitorul perfect pentru călătorii şi viaţa de zi cu zi.

Recomandare: Landoul Mars este disponibil separat sau ca Mars Duo Set şi este pur şi simplu esenţial pentru nou-născutul dvs. Compatibile cu Mars, vă recomandăm de asemenea atât scaunele auto iPro Baby cât şi Comfort Fix, precum şi baza lor. Aceste două scaune auto pot fi instalate pe cadrul căruciorului fără nici un adaptor rezultând un sistem de călătorie practic pentru plimbări scurte în oraş. 

Atribute
Dimensiuni asamblat 92 x 59 x 104 cm
Dimensiuni pliat 83 x 58.5 x 41 cm
Dimensiuni roti fata 18 cm spate 26 cm
Greutate carucior 10,2 kg
Pozitionare sezut reversibil
Suspensie pe roti Da

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie