Reprezentant HAUCK in Romania
TRANSPORT GRATUIT *pentru comenzi de la 300lei
LIVRARE RAPIDA in 24h-48h
BANII INAPOI RAPID

Cărucior 3in1 Rapid 4 Plus Trioset Grey Mint

  • 1.329,00 Lei 1.749,00 Lei

0 opinii Spune-ti opinia

  • Producator: Hauck
  • Cod produs: 149874
  • Disponibilitate: livrabil in 2 saptamani
Transport Gratuit!
  • Cărucior sport cu poziţie orizontală a spătarului - suportă o greutate de până la 25 kg
  • Rezultatul testului ADAC foarte bun pentru scaunul auto Comfort Fix
  • Pliere rapidă şi compactă
  • Mâner reglabil pe înălţime
  • Disponibil opţional: Baza Isofix pentru Comfort Fix

Scaunul auto pentru nou născuţi hauck Comfort Fix, inclus în acest trio set, a primit rezultatul testului "BUN" de către ADAC (11/18). 

Acest set modern şi ușor de cărucior 3in1 este potrivit de la naştere. Conţinând landoul, scaunul auto pentru nou născuţi, compatibil cu ISOFIX, precum și căruciorul cu unitatea sport spațioasă care suportă o greutate de până la 25 kg şi care se pliază compact în câteva secunde, acest set este însoţitorul ideal pentru viaţa de familie și concedii. În plus, bucla de eliberare pate fi folosit şi ca mâner de transport. 

Cu landoul inclus (utilizabil până la 9 kg), Rapid 4 poate fi utilizat pentru nou-născuţi. Același lucru este valabil și pentru scaunul auto  Comfort Fix (utilizabil până la 13 kg) care poate fi fixat direct pe cadrul căruciorului, ceea ce duce la un sistem Shop'n Drive agil. În vehicule, scaunul auto poate fi fixat cu Baza Isofix Comfort Fix disponibilă separat. Datorită protecţiei împotriva impactului lateral şi a centurii de prindere în 3 puncte, bebeluşul va călători în siguranţă în maşină. 

Mai mult, unitatea sport este căptuşit ușor şi oferă mult spaţiu chiar și pentru copii mai mari. Spătarul şi suportul pentru picioare pot fi reglate în mai multe poziţii până la poziţia de culcat, iar copertina cu fereastra cucu-bau poate fi trasă mult în faţă. Căruciorul este dotat cu centuri de prindere în 5 puncte, bară față și mâner moale de împingere, reglabil într-un interval de 30 cm înălțime. Roţile față pivotante şi blocabile, precum și suspensia fac ca Rapid 4 să fie potrivit chiar și pentru terenuri neuniforme.


Atribute
Dimensiuni asamblat 104 x 54 x 92 cm
Dimensiuni pliat 84 x 54 x 30 cm
Dimensiuni roti fata 17.5 cm spate 18.5 c,
Greutate carucior 9,5 kg
Maner reglabil da, 4x/76-109 cm
Potrivit de la 0 luni pana la 25 kg (22 kg pe sezut, 3 kg in cos)

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie